Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Αφορμή playlist σε καφενείο

Στη Θεσσαλονίκη, ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε όταν άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του στο καφενείο της, λόγω μουσικών επιλογών. Η γυναίκα διατηρεί το καφενείο, όπου ο σύζυγός της επισκέφθηκε ως πελάτης και απαίτησε να αλλάξει τα τραγούδια που έπαιζαν, επιμένοντας να ακούσει τη μουσική της αρεσκείας του αντί για λαϊκά τραγούδια.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος ο σύζυγος έγινε επιθετικός όταν εκείνη αρνήθηκε να ικανοποιήσει την απαίτησή του, υποστηρίζοντας πως ως πελάτης είχε το δικαίωμα να διαλέξει. Ακολούθησε φραστική βία και απειλές, ενώ ο γιος του ζευγαριού αναγκάστηκε να παρέμβει για να προστατεύσει τη μητέρα του. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο άνδρας είχε επιθετική και ζηλότυπη συμπεριφορά στο παρελθόν και ότι υπήρχαν επανειλημμένα περιστατικά βίας.

Μετά από το συμβάν, κλήθηκε η αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη, αποκαλύπτοντας ένα ιστορικό κακοποίησης. Ο ίδιος, αρνήθηκε ότι χειροδίκησε κατά της συζύγου του και ισχυρίστηκε ότι «ήθελε μόνο να την τρομάξει πάνω στον θυμό του»​.