Μυστήριο στα Καμένα Βούρλα: Ποιος σκότωσε την 84χρονη;

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την άγρια δολοφονία μιας 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο διαμέρισμά της στις 12 Οκτωβρίου 2024. Η σορός της βρέθηκε από έναν ξάδελφο που, ανησυχώντας επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη μέρα, ειδοποίησε την αστυνομία και μπήκε στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά. Το σπίτι ήταν άνω-κάτω, ενώ υπήρχαν ματωμένες πατημασιές κοντά στη σορό.

«Βρήκαμε μέσα στο σπίτι δύο με τρία κατοστάρικα, τα βρήκε η αστυνομία. Βρήκαν την βέρα της κι όχι το δαχτυλίδι της», είπε ο ξάδελφος της 84χρονης.

Κακοποίηση από τον σύντροφο

Μια φίλη της ηλικιωμένης αποκάλυψε ότι το θύμα κακοποιούνταν συστηματικά από τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η 84χρονη είχε αναφέρει ότι ο σύντροφός της την χτυπούσε και την απειλούσε, ενώ υπήρχαν και περιστατικά που είχαν οδηγήσει σε επεμβάσεις της αστυνομίας. Η μαρτυρία αυτή ενισχύει τις υποψίες ότι το κίνητρο του εγκλήματος μπορεί να σχετίζεται με οικογενειακές ή κληρονομικές διαφορές.

Η πόρτα χωρίς ίχνη παραβίασης

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας, η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη παραβίασης, γεγονός που υποδηλώνει ότι το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο και του άνοιξε την πόρτα. Αυτός ο παράγοντας οδηγεί τις αρχές να εξετάζουν άτομα από το κοντινό περιβάλλον της 84χρονης, με την υπόθεση να επικεντρώνεται στις προσωπικές της σχέσεις.

Εστίαση στην περιουσία

Η 84χρονη είχε σημαντική περιουσία και δεν αποκλείεται το κίνητρο να σχετίζεται με κληρονομικά θέματα. Η αστυνομία ερευνά αν η γυναίκα δέχτηκε πιέσεις για να μεταβιβάσει ακίνητα ή χρήματα, καθώς υπήρχαν πρόσφατες δικαστικές διαμάχες για περιουσιακά στοιχεία, οι οποίες όμως είχαν λήξει. Παρόλο που βρέθηκαν μετρητά και προσωπικά αντικείμενα, η απουσία κάποιων κοσμημάτων αυξάνει το ενδεχόμενο ληστείας που κατέληξε σε φόνο.

 

Δείτε βίντεο ΕΔΩ