Βόλος: Γιος τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Βόλο, όταν ένας 40χρονος άνδρας επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του χρησιμοποιώντας ψαροτούφεκο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι και στο στήθος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βέλος διαπέρασε το κρανίο του πατέρα, ενώ στη συνέχεια ο γιος τον χτύπησε για δεύτερη φορά στο στήθος με άλλη βέργα ψαροτούφεκου.

Το περιστατικό συνέβη μετά από διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι φαίνεται να είχαν μακροχρόνιες εντάσεις. Μετά την επίθεση, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να αφαιρέσουν το καμάκι από το κεφάλι του τραυματία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο δράστης φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και διέφυγε από τον τόπο του συμβάντος, με την αστυνομία να τον αναζητεί.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το γεγονός, ενώ οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια της επίθεσης, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα σαφές τι ακριβώς οδήγησε σε αυτήν την τραγική εξέλιξη.