Χαλκιδική: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 8χρονης – Οι πρώτες αντιδράσεις του πατέρα

Λίγο πριν τις 10 το πρωί ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης – Ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα η 19χρονη ομαδάρχισσα της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 8χρονη που εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr λίγο πριν τις 10 το πρωί ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Τα ευρήματα «έδειξαν» ότι το παιδάκι πέθανε από πνιγμό, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι εντοπίστηκε μόνο του μέσα στην πισίνα της κατασκήνωσης.

Mετά τη σύλληψη της ομαδάρχισσας -που αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα-, συνελήφθη και ο 34χρονος «αρχηγός» της κατασκήνωσης. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Oι πρώτες αντιδράσεις του τραγικού πατέρα

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα για το πώς έγινε, δεν έχω μυαλό, εγώ σε λίγες ώρες κηδεύω το παιδί μου, ανέφερε στο newsit. Έχουμε μια υποψία μήπως δεν το πήραν καθόλου το παιδί από την πισίνα, να μην το είδαν αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά» λέει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική και συνεχίζει:

«Όλα είναι ανοιχτά για το τι έχει συμβεί, δεν μας είπαν τίποτα από την κατασκήνωση. Άλλος λέει ότι υπήρχε επίβλεψη και άλλος λέει ότι δεν υπήρχε. Αναρωτιόμαστε όλοι πώς είναι δυνατόν, να μην είδε κανείς ότι ένα οκτάχρονο κορίτσι έφυγε».