Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο της νεαρής μητέρας στην Αλεξανδρούπολη. Λίγο μετά τις 12.00 προσήχθη από αστυνομικούς ο σύζυγός της, με τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας να τον κατηγορούν για τη δολοφονία της

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί αφότου έμαθε ότι η γυναίκα του πέθανε, ωστόσο εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 29χρονης κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην Αλεξανδρούπολη ήταν αυτός που αντιλήφθηκε τι πραγματικά συμβαίνει και κίνησε τη διαδικασία για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2021, όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Όπως είπε τότε ο σύζυγος του θύματος, τα τραύματα ήταν συνέπεια πτώσης από σκάλες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ όλες οι ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα.