Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε πυρκαγιά σε κτήριο του ΟΛΘ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα εντός του κτηρίου του ΟΛΘ στο λιμάνι

Συγκεκριμένα, στο σημείο μετέβησαν άμεσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες. Η πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, είχε εκδηλωθεί σε φωτοτυπικό μηχάνημα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου του κτηρίου και προκάλεσε υλικές ζημιές εντός του χώρου του γραφείου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τη φωτιά καταστράφηκε το μηχάνημα αλλά και ένας υπολογιστής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ενημέρωση:

Η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε φωτοτυπικό μηχάνημα και προκάλεσε υλικές ζημιές μόνο εντός του γραφείου που βρισκόταν το μηχάνημα

Ανακοίνωση για τη μικρής έκτασης φωτιά, όπως τη χαρακτηρίζει, που εκδηλώθηκε στο κτήριό της τα ξημερώματα εξέδωσε η ΟΛΘ ΑΕ.

Όπως εξηγεί ο Οργανισμός, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 2:38 π.μ. εκδηλώθηκε φωτιά σε κτήριο γραφείων της ΟΛΘ Α.Ε. εντός του Λιμένα της Θεσσαλονίκης. «Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και η φωτιά, που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε φωτοτυπικό μηχάνημα, προκάλεσε υλικές ζημιές μόνο εντός του γραφείου που βρισκόταν το μηχάνημα», καταλήγει η ΟΛΘ.

Πηγή