Μπράβο στη ΔΙ.ΑΣ. Αλίμου και Γλυφάδας – Συλλήψεις “λαβράκι” (φωτό)

Ξημερώματα Κυριακής και οι Ομάδες μας ΔΙ.ΑΣ Αλίμου και Γλυφάδας λαμβάνουν σήμα ότι ένοικος πολυκατοικίας απείλησε με δύο όπλα(!!), παρουσία της συζύγου του, ένοικο διπλανής πολυκατοικίας για ασήμαντη αφορμή.
Στο σημείο καταφθάνουν οι Ομάδες μας με τους επόπτες της βάρδιας, όπου εντοπίζουν και συλλαμβάνουν τον “νταή”, όπως και τη σύζυγό του, που προσπάθησε να διαφύγει! Με τη συνεργασία των συναδέλφων του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου οι οποίοι είχαν προστρέψει στο σημείο, βρέθηκαν μέσα στη τσάντα της και κατασχέθηκαν τρία (3) πιστόλια και ένα (1) περίστροφο, όπως επίσης στο αυτοκίνητο της “κυρίας”, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) επιπλέον πιστόλι!
Μπόνους αντικείμενα στην “ιδιοκτησία” τους; Ένα πιστόλι κρότου, τσεκούρι, μαχαίρια, κατσαβίδια, κάρτες SIM , στικάκια USB και ένας φάρος της αστυνομίας.
Από το δελτίο τύπου της Αστυνομίας η ενημέρωση, ότι σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απειλής, εξύβρισης και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στις Ομάδες Αλίμου και Γλυφάδας για την άριστη συνεργασία τους και το καλό αποτέλεσμα!

1 (1)

Από τη σελίδα στο facebook: “ΔΙΑΣ in Action”