Αναγνώστρια καταγγέλλει την παραβίαση απαγορευτικού σε μονόδρομο από οδηγούς στο Ν. Ψυχικό

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή που έστειλε αναγνώστρια του “Policenews” για τις περιπτώσεις οδηγών που μη σεβόμενοι τα απαγορευτικά σε δρόμο του Ν. Ψυχικού, παραβιάζουν κατ’ εξακολούθηση τις πινακίδες της Τροχαίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους διερχόμενους νόμιμα οδηγούς, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

“Καλησπέρα σας,

ονομάζομαι Δημητρίου Κατερίνα και είμαι οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου.
Θα ήθελα να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια μου για το γεγονός ότι στην οδό Καστρισιανάκη στο Νέο Ψυχικό, ενώ υπάρχει πινακίδα με απαγορευτικό σήμα από την οδό Γεωρ. Μπάκου προς Καστρισιανάκη, η παραβίαση του απαγορευτικού γίνεται συνεχώς και μάλιστα οι οδηγοί που διέρχονται νόμιμα από την οδό Συνταγματάρχου Γεωργούλα αναγκάζονται από αυτούς που το παραβιάζουν να κάνουν όπισθεν και μάλιστα τραμπουκίζονται και από πάνω. Η έλλειψη οδικής αγωγής και σεβασμού στον κ.ο.κ είναι γεγονός. Με αφορμή σημερινό γεγονός μίας κυρίας που έμπαινε με το τζιπ της παράνομα στο στενό και με υποχρέωσε να κάνω στην άκρη για να περάσει με αιτιολογία ότι , όπως η ίδια είπε, επειδή είναι μόνιμη κάτοικος δεν ισχύει για αυτήν το απαγορευτικό αλλά πρέπει εμείς οι διερχόμενοι να κάνουμε στην άκρη και να μην παρκάρουμε κιόλας, ενώ δεν υπάρχει κανένα απαγορευτικό για στάθμευση στην οδό. Αμέσως κάλεσα το 100 και εξέφρασα τα παράπονα μου στην κυρία της θέσης 16 (αν θυμάμαι καλά) και μου επιβεβαίωσε ότι εφόσον διέρχομαι νόμιμα στην οδό κακώς έκανα όπισθεν ή στην άκρη για να διέλθουν οι παράνομα διερχόμενοι. Επειδή όμως μόλις είχα σχολάσει από την εργασία μου και ήθελα να επιστρέψω σπίτι μου την ενημέρωσα να καταγράψει το παράπονο αλλά δυστυχώς δεν είχα την δυνατότητα να περιμένω στο σημείο μέχρι να έλθει κάποιο περιπολικό. Η ίδια με ενημέρωσε ότι θα καταγράψει το παράπονο και πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να επιστρέψω σπίτι μου.

Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση σας.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να με ενημερώσει κάποιος ότι έχουν γίνει κάποιες ενέργειες για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση διότι κάθε φορά που περνάω από το σημείο ανησυχώ για την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Δημητρίου”