Καμένα Βούρλα: Η ηλικιωμένη άνοιξε στον δολοφόνο της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στα Καμένα Βούρλα, μετά την άγρια δολοφονία μιας 84χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δεχθεί μαχαιριά στην πλάτη, κοντά στην πόρτα του διαμερίσματός της. Η πόρτα του σπιτιού δεν έφερε σημάδια παραβίασης, γεγονός που οδηγεί τις αρχές να πιστεύουν ότι η γυναίκα γνώριζε τον δράστη.

Εντατικές έρευνες από την αστυνομία

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες, λαμβάνοντας καταθέσεις από συγγενείς και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της 84χρονης, καθώς αρκετοί μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της. Η παρουσία κηλίδων αίματος και πατημασιών στον χώρο αποτελούν κρίσιμα στοιχεία για τις αρχές, που επικεντρώνονται στην ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού από τη γύρω περιοχή​.

 

Χωρίς ίχνη ληστείας

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν υπάρχουν ενδείξεις για απόπειρα ληστείας, καθώς δεν διαπιστώθηκαν παραβιάσεις ή κλοπές από την οικία. Ο δράστης φαίνεται να ήταν κάποιος κοντινός γνωστός της ηλικιωμένης, γεγονός που ενισχύεται από το ότι η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη​.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα​.

 

Δείτε βίντεο ΕΔΩ