Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κλείδωσαν συμμαθητή τους στις τουαλέτες και τον βιντεοσκοπούσαν

Ακόμη ένα επεισόδιο βίας ανηλίκων σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στιγμές τρόμου έζησε στα χέρια των συμμαθητών του ένας 14χρονος, αφού όπως κατήγγειλε, συμμαθητές του τον κλείδωσαν στις τουαλέτες του σχολείου, τον απειλούσαν και παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν τρεις νεαρούς για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, Απειλής κατά συναυτουργία, Παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πρωινές ώρες της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, εντός τουαλέτας σχολείου όπου φοιτούν, οι τρεις νεαροί εγκλώβισαν από κοινού τον παθόντα συμμαθητή τους στερώντας του την ελευθερία και απειλώντας τον, ενώ ένας απ’ αυτούς, με τη συνδρομή και των υπολοίπων, κατέγραψε την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες είναι δύο 14χρονοι και ένας 15χρονος, οι οποίοι εγκλώβισαν τον 14 ετών συμμαθητή τους και τον απειλούσαν πως αν μιλήσει θα τον χτυπήσουν.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν τα τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.