Επίθεση σοκ με μαχαίρι σε 13χρονο, στην Πετρούπολη

Σοκ προκαλεί η επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πετρούπολη, όπου ένας 13χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σχολικό συγκρότημα στην περιοχή Αγία Τριάδα. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:00, με το θύμα να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα από τις αρχές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα παιδιών, ηλικίας περίπου 12-13 ετών, ζήτησε νερό και χαρτομάντιλα μετά το περιστατικό, ενώ στην αρχή προσπάθησαν να καλύψουν την αλήθεια, λέγοντας ότι ένας φίλος τους χτύπησε στο κάγκελο. Ωστόσο, οι αντιφάσεις τους οδήγησαν έναν αυτόπτη μάρτυρα να καλέσει την αστυνομία, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη των υπευθύνων.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, καθώς εγείρει ανησυχίες για την αύξηση της βίας μεταξύ ανηλίκων. Παράλληλα, οι συνθήκες και το κίνητρο πίσω από την επίθεση παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του 13χρονου.