Στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης οδηγείται ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε οικογένεια στη Θέρμη

Σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης ο 46χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Θέρμη.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο οδηγός, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοόλ, χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι και το δίχρονο παιδί τους, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό των γονέων.

Η 34χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ο 37χρονος σύζυγός της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Οι γιατροί πραγματοποιούν σειρά εξετάσεων και οι δύο αναμένεται να υποβληθούν σε επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις, με την κατάσταση του άνδρα να κρίνεται πιο σοβαρή. Ευτυχώς, το δίχρονο παιδί τους, παρά το σοκ και τις ελαφριές κακώσεις, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικογένεια είναι μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου και βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη για διακοπές. Κατά τη διάρκεια της τραγικής σύγκρουσης, περπατούσαν στην άκρη του δρόμου της Θέρμης, πιθανότατα με σκοπό να νοικιάσουν αυτοκίνητο.

Οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, επιβαρυνόμενος από την κατάσταση μέθης στην οποία βρέθηκε.