Τραγωδία στον Νέο Βουτζά: Αυτοκτόνησε 35χρονος αστυνομικός, πατέρας τριών παιδιών

Ένας 35χρονος αστυνομικός, πατέρας τριών παιδιών, έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Τρίτης στον Νέο Βουτζά Αττικής, σοκάροντας την τοπική κοινωνία και τους συναδέλφους του. Το περιστατικό συνέβη λίγο αφότου ο αστυνομικός φέρεται να είχε συνομιλήσει μέσω βιντεοκλήσης με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Παρά τις προσπάθειές της να τον αποτρέψει, εκείνος αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ειδικότερα την Τρίτη το βράδυ, στον Νέο Βουτζά Αττικής, σημειώθηκε μια οικογενειακή τραγωδία, όταν ένας 35χρονος αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο. Ο αστυνομικός, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, φέρεται να επικοινώνησε με τη σύζυγό του μέσω βιντεοκλήσης λίγο πριν προβεί στην τραγική πράξη, ενημερώνοντάς την για την πρόθεσή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του είχε ζητήσει διαζύγιο, κάτι που φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του αστυνομικού.

Μετά τη βιντεοκλήση, η γυναίκα κάλεσε άμεσα την αστυνομία προσπαθώντας να αποτρέψει το μοιραίο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο 35χρονος εντοπίστηκε νεκρός από συναδέλφους του έπειτα από αναζητήσεις που διήρκεσαν αρκετές ώρες. Το σώμα του βρέθηκε σε ένα ρέμα, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του, ενώ η τραγωδία σκόρπισε θλίψη στους κύκλους της Ελληνικής Αστυνομίας και την τοπική κοινότητα​.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στη Ραφήνα από το 2011 ως ειδικός φρουρός. Τα τρία παιδιά του, ηλικίας 4 έως 11 ετών, αφήνουν πίσω τους μια οικογένεια βυθισμένη στο πένθος. Οι συνάδελφοί του αναζητούσαν τον 35χρονο για περίπου τρεις ώρες, αφού είχαν λάβει την ειδοποίηση από τη σύζυγό του, αλλά όταν τελικά τον εντόπισαν, ήταν ήδη αργά.

Το περιστατικό εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ψυχική υγεία των αστυνομικών και την υποστήριξη που λαμβάνουν σε περιόδους κρίσεων, με το σοκ να είναι μεγάλο τόσο για την οικογένεια όσο και για την κοινότητα της Ραφήνας.