Άγιοι Ανάργυροι: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή

Άγιοι Ανάργυροι: Νωρίς το πρωί της 29ης Αυγούστου, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα όταν μια γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανή στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο. Παρά τη μεταφορά της σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στους Αγίους Αναργύρους, όταν μια γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανή στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, γύρω στις 6:30 π.μ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο πιθανότατα για να φτάσει στη στάση του λεωφορείου. Κατά τη διάρκεια αυτής της κίνησης, παρασύρθηκε από τη διερχόμενη μηχανή, η οποία την έριξε με δύναμη στην άσφαλτο​.

Αμέσως μετά το συμβάν, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της​.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η γυναίκα ίσως έτρεξε να προλάβει το λεωφορείο, γεγονός που μπορεί να εξηγεί γιατί βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο της μηχανής​.