Κολωνός: Συνελήφθη 29χρονη δικηγόρος για διακίνηση κοκαΐνης

Κολωνός: Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η σύλληψη μιας 29χρονης δικηγόρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η οποία κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις πρώτες ώρες της Τετάρτης, έπειτα από στοχευμένη επιχείρηση των αρχών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η 29χρονη βρισκόταν υπό παρακολούθηση στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που την συνέδεαν με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την κατηγορούμενη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητο, όπου οι αρχές ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένες 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με 33,8 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Τα ευρήματα αυτά επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για την εγκληματική της δραστηριότητα.

Η σύλληψη της 29χρονης έρχεται να τονίσει την αποφασιστικότητα των αρχών να καταπολεμήσουν τη διακίνηση ναρκωτικών στην πρωτεύουσα. Παράλληλα, η εμπλοκή μιας νέας γυναίκας από τον χώρο της δικηγορίας σε τέτοιες παράνομες ενέργειες εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τη διάβρωση της κοινωνίας από το πρόβλημα των ναρκωτικών.

Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί περαιτέρω, καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τυχόν συνεργούς ή άλλες πτυχές της εγκληματικής αυτής δραστηριότητας.