Θεσσαλονίκη: Φορτηγό καρφώθηκε σε μπαλκόνι και ο οδηγός έγινε «Λούης» [βίντεο]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, στη διασταύρωση των οδών Παπάφη με Εγνατία, όταν ένα φορτηγό, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η ΕΡΤ, το φορτηγό διέσχισε την οδό με μεγάλη ταχύτητα, παραβλέποντας πινακίδα που απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων που υπερβαίνουν τα 2,5 μέτρα. Ευτυχώς, το διαμέρισμα βρισκόταν υπό ανακαίνιση και δεν υπήρχαν άτομα στο εσωτερικό του τη στιγμή του ατυχήματος.

Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός δεν σταμάτησε να ελέγξει την κατάσταση και αποχώρησε αμέσως από τον τόπο του συμβάντος. Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, έντρομοι, βγήκαν έξω, ενώ μια γυναίκα κατάφερε να σημειώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού, βοηθώντας έτσι τις αρχές στη διερεύνηση του περιστατικού.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού και την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος. Οι κάτοικοι ζητούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και αυστηρότερη τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας στην περιοχή.