Ευχαριστήρια επιστολή πολίτη για αστυνομικούς του Α.Τ. Φυλής

Αυτούσια η επιστολή που μας έστειλε πολίτης-θύμα αδίστακτων ληστών

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς το προσωπικό του Α.Τ. Φυλής και ειδικότερα προς τον Υπαρχιφύλακα κ. Ζυμάλη Ιωάννη και τον Ειδικό Φρουρό κ. Παπαχρήστο Ιωάννη περιπολικό του Α.Τ ΦΥΛΗΣ, για την εξαιρετική και άμεση ανταπόκρισή τους σε ένα περιστατικό που συνέβη στις 01:00 τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου 2024 στα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα, σταμάτησα το περιπολικό που πέρναγε και όταν ενημέρωσα το πλήρωμα για την κλοπή της τσάντας μου από το όχημά μου, η οποία περιείχε έγγραφα και αντικείμενα μεγάλης αξίας καθώς και την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας του φορτηγού μου, αντέδρασαν άμεσα και με εξαιρετική επαγγελματικότητα.

Παρά το επικίνδυνο της ώρας και ιδιως του σημείου, μέσα σε μόλις 15 λεπτά εισήλθαν στον καταυλισμό και κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανακτήσουν την τσάντα μου με όλα τα περιεχόμενα άθικτα.

Η άμεση και αποφασιστική τους δράση δεν αποδεικνύει μόνο την επαγγελματική τους ικανότητα, αλλά και την αφοσίωση και το θάρρος τους. Η επιστροφή της τσάντας με όλα τα αντικείμενα μου ήταν μια τεράστια ανακούφιση για μένα και η υποδειγματική τους συμπεριφορά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Με αυτή την επιστολή, εκφράζω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και την αναγνώριση για την ανιδιοτελή τους προσπάθεια και θεωρώ αναγκαία οποιαδήποτε μορφή υλικής η ηθικής αμοιβής των ανωτέρω από την υπηρεσία τους.

Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο ζήλο και αφοσίωση το σημαντικό έργο σας για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Αλέξανδρος Φωτιάδης επιχειρηματίας στα Άνω Λιόσια.