Αρκαδία: Άρπαξε τον άνδρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα – Τι είπε η 34χρονη στην απολογία της

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αρκαδία, όταν μία λεκτική παρενόχληση σε χώρο εστίασης κατέληξε σε έναν θανάσιμο καβγά, με θύμα έναν 64χρονο άνδρα. Η 34χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του επεισοδίου, περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση και τον θάνατο του 64χρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 34χρονη γυναίκα βρισκόταν σε ένα χώρο εστίασης μαζί με τον σύζυγό της και το τριών ετών παιδί τους. Κατά την παραμονή τους εκεί, ο 64χρονος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά. Η γυναίκα, ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο μαζί με τον σύζυγό της και το μικρό παιδί τους.

Η καταδίωξη

Ωστόσο, ο 64χρονος, σε κατάσταση μέθης και εξαγριωμένος, τους ακολούθησε έξω από το χώρο εστίασης. Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, ο άνδρας τους είπε: «Μη φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί». Η ίδια του απάντησε: «Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε αυτή τη στιγμή». Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγός της δεν είχε προλάβει ακόμη να μπει στο αυτοκίνητο και στράφηκε προς τον 64χρονο για να τον ρωτήσει γιατί τους ακολουθούσε.

Η κλιμάκωση του καβγά

Ο 64χρονος άρπαξε τον σύζυγο της γυναίκας από τα πόδια και τον πέταξε στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εισέλθει στο όχημα και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στη γυναίκα, αποκαλώντας την με χυδαίες εκφράσεις. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει, φωνάζοντας έντονα και υπενθυμίζοντας του ότι είχαν ένα μικρό παιδί στο αυτοκίνητο, το οποίο άρχισε να κλαίει έντονα.

Το μοιραίο επεισόδιο

Ο 64χρονος δεν σταμάτησε την επιθετική του συμπεριφορά και προσπάθησε να επιτεθεί στη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια του βίαιου επεισοδίου, ο 64χρονος έχασε τη ζωή του. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, φώναξε για βοήθεια και κάποιοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να παρέμβουν για να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

Η κατάθεση

Στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η 34χρονη γυναίκα εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για τον θάνατο του 64χρονου.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 34χρονης γυναίκας, το επεισόδιο που οδήγησε στην τραγωδία ξεκίνησε από μια λεκτική παρενόχληση στον χώρο εστίασης όπου βρισκόταν με την οικογένειά της. Ο 64χρονος φέρεται να την πλησίασε και να την παρενόχλησε λεκτικά. Η γυναίκα, ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σημείο μαζί με τον σύζυγό της και το μικρό παιδί τους. Ο άνδρας, σε κατάσταση μέθης και εξαγριωμένος, τους ακολούθησε, επιμένοντας να έρθει μαζί τους.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο 64χρονος φέρεται να άρπαξε τον σύζυγό της και να τον πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να εισέλθει στο όχημα και επιτέθηκε φραστικά στη γυναίκα. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει, φοβούμενη για την ασφάλεια του παιδιού τους, το οποίο άρχισε να κλαίει έντονα. Ο 64χρονος προσπάθησε να της επιτεθεί, γεγονός που οδήγησε στο βίαιο επεισόδιο και τελικά στον θάνατό του.

«Με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άνδρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα. Με μία ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος, μπαίνοντας ο μισός μέσα στο όχημα και στράφηκε προς τα μέρος μου και μου είπε: ”Τι είπες μωρή π@@@@@@;”. Τότε εγώ άρχισα να του φωνάζω έντονα και να του λέω: ”Τι κάνεις; Φύγε. Δεν σέβεσαι ότι έχω μικρό παιδί στο αμάξι;”. Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό».

Στο τέλος της κατάθεσής της, η γυναίκα εξέφρασε τη λύπη της για τον θάνατο του 64χρονου, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτήν και τον σύζυγό της λόγω ενός τσακωμού. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ζήτησε βοήθεια και κάποιοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να παρέμβουν για να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που χάθηκε μία ζωή και δεν το χωρά το μυαλό μου ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε μένα και τον σύζυγό μου εξαιτίας ενός τσακωμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση.