Πειραιάς: Τραυματίστηκε 14χρονη από πλεξιγκλάς – Θα κινηθεί νομικά η οικογένειά της

Τραγικό ατύχημα συνέβη στον Πειραιά, όταν ένα κομμάτι πλεξιγκλάς αποκολλήθηκε από τη στέγη του εμπορικού κέντρου Piraeus Retail Park και τραυμάτισε σοβαρά μία 14χρονη κοπέλα. Το κομμάτι έπεσε πάνω της και τη χτύπησε στον λαιμό, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς. Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι γιατροί ανέφεραν ότι η κοπέλα γλίτωσε τον αποκεφαλισμό για μόλις δύο πόντους.

Η 14χρονη λιποθύμησε και έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χτύπημα, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις της όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Η οικογένειά της δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τους υπευθύνους του εμπορικού κέντρου και ότι εμπόδισαν έναν γιατρό που προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το ατύχημα ως εξαιρετικά σοκαριστικό, αναφέροντας ότι είδε ένα τεράστιο κομμάτι πλεξιγκλάς, επιφάνειας περίπου 20 με 30 τετραγωνικών μέτρων, να αποκολλάται από το ταβάνι και να πέφτει πάνω στο κορίτσι, το οποίο έπεσε αναίσθητο με σπασμούς.

Η οικογένεια σχεδιάζει να κινηθεί νομικά κατά της διαχειρίστριας εταιρείας του εμπορικού κέντρου, το οποίο άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή της Πειραιώς και Κηφισού. Το εμπορικό κέντρο αποτελεί επένδυση του ομίλου Fourlis, που πρόσφατα έχει αναπτύξει σημαντικά έργα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.