Ανατριχίλα και αγανάκτηση για το τροχαίο στο Περιστέρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη

Σοκ και αγανάκτηση έχει προκαλέσει το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι, όπου η 17χρονη παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό. Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον υπεύθυνο οδηγό, καθώς και έναν δεύτερο οδηγό μαύρης Mercedes που φαίνεται να την ξαναχτύπησε ενώ βρισκόταν ήδη στο οδόστρωμα.

Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει την τραγική στιγμή

 

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, αποκαλύπτοντας την φρικτή στιγμή που το σώμα της 17χρονης εκτινάσσεται και προσγειώνεται στο δρόμο. Το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα, όχι μόνο λόγω της βίας του ατυχήματος, αλλά και λόγω της απάθειας των διερχόμενων οδηγών που δεν σταμάτησαν για να βοηθήσουν την τραυματισμένη κοπέλα.

 

Η απαθής συμπεριφορά των οδηγών

 

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι πολλοί οδηγοί προσπέρασαν την αιμόφυρτη κοπέλα χωρίς να μειώσουν ταχύτητα ή να προσπαθήσουν να την βοηθήσουν. Ένας οδηγός σταμάτησε για λίγο, παρατήρησε την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, έκανε όπισθεν και προσπέρασε χωρίς να προσφέρει βοήθεια. Τελικά, ένας άλλος οδηγός, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση, σταμάτησε και τοποθέτησε το αυτοκίνητό του στον δρόμο για να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Η  κατάσταση της 17χρονης

 

Η 17χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα και τα πλευρά. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται κρίσιμες για την έκβαση της υγείας της.

Εξελίξεις στις έρευνες

 

Οι αρχές, βασιζόμενες στο βιντεοληπτικό υλικό, αναζητούν τόσο τον αρχικό οδηγό που παρέσυρε την ανήλικη, όσο και τον οδηγό της μαύρης Mercedes. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες καθώς η έρευνα προχωρά.

Η αστυνομία καλεί όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα να επικοινωνήσει άμεσα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.