Άλλη μια εξοργιστική ΕΔΕ σε αστυνομικό επειδή συνέλαβε πρεζέμπορα εκτός υπηρεσίας

Είναι εξοργιστικά προκλητικοί για άλλη μια φορά

Έστειλαν άλλη μια ΕΔΕ, στον ήδη αποταγμένο αστυφύλακα Γιώργο Γρηγοριάδη, επειδή το 2018 έκανε το λάθος να συλλάβει έμπορα ναρκωτικών… εκτός υπηρεσίας.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα εξελίσσονται στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπλησσόμαστε με όσα γίνονται.

Δεν είναι περίεργο βέβαια, αφού αντί να κινηθούν αυτεπάγγελτα οι Εισαγγελικές Αρχές για την παράνομη χρήση όπλου από δόκιμο ή για τα όργια που γίνονται στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα, κάποιοι έσπευσαν να μας κατηγορήσουν ότι εκθέτουμε ένα κορίτσι που δεν έχει κάνει τίποτα.

Το τι κάνει στα κρεβάτια της ΣΑΕΑ πραγματικά δεν μας ενδιαφέρουν, αρκεί οι πρωταγωνιστές να μην τα στέλνουν δεξιά αριστερά ξεφτιλίζοντας την ΕΛ.ΑΣ. Μας ενδιαφέρουν όμως οι φωτογραφίες με όπλο που φέρει παρανόμως και φλεξάρει με selfie στέλντοντάς την σε “κολλητούς”. Μας ενδιαφέρει και το γεγονός ότι φοράει στολή αστυνομικού, είναι καβάλα σε μηχανή ενώ δεν είναι καν αστυνομικός. Αυτό λέγεται αντιποίηση Αρχής.

Αυτά που ενδιαφέρουν εμάς και την κοινή γνώμη, δεν ενδιαφέρουν κανέναν υπεύθυνο για να διατάξει ΕΔΕ και να ξηλώσει όλους τους εμπλεκόμενους. Τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι ένας φιλότιμος αστυνομικός την ώρα που ήταν βόλτα με την γυναίκα του, έβγαλε σύλληψη ενός κακοποιού. Ήταν βλέπετε εκτός υπηρεσίας.

Για την ιστορία, ο αλλοδαπός διακινητής καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη για κακούργημα και στο εφετείο.