Κυψέλη: Δύο νεαροί νοσηλεύονται με τραύματα από μαχαίρι μετά από απόπειρα διάρρηξης

Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι νοσηλεύονται δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 16 ετών, μετά από απόπειρα διάρρηξης που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6) στην Κυψέλη. Οι δύο νεαροί προσπάθησαν να εμποδίσουν άγνωστο δράστη που επιχείρησε να κλέψει τη μηχανή του πατέρα του 18χρονου.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι δύο φίλοι παρατήρησαν τον κακοποιό να παραβιάζει την αλυσίδα του δικύκλου, το οποίο ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι τους. Χωρίς να το σκεφτούν, οι νεαροί προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Ο δράστης, όμως, δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα και στα δύο θύματά του, πριν τραπεί σε φυγή.

Οι τραυματίες καλούσαν για βοήθεια, και οι γονείς τους τους μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Ο 18χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τα χέρια, ενώ ο 16χρονος φίλος του έχει επίσης τραύματα από μαχαίρι.

Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο δράστης παραμένει ασύλληπτος. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.