Σύμη: Πασίγνωστος παρουσιαστής του BBC αγνοείται – Έρευνες για τον εντοπισμό του

Ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC, Dr. Mosley αγνοείται στη Σύμη σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Αυτή τη στιγμή είναι σε  πλήρη εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις αρχές ο Dr. Mosley, πιθανότατα έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ περπατούσε στην παραλία του Αγίου Νικολάου χθες Τετάρτη (05/06/2024).

Τις αρχές ειδοποίησε η σύζυγός του, η οποία ανησύχησε αφού ο άντρας της δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πάνω από 6 ώρες.

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ.: Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του

 

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου δήλωσε ότι οι συνεχιζόμενες έρευνες που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί δεν έχουν ακόμη αποδώσει κάποιο εύρημα.

«Ήταν στην παραλία του Αγίου Νικόλα με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή του Πεδίου της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

«Ζητήσαμε τώρα από την πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμη και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται».